Undermeny

Bild 6Rockflugan

  • På 60-talet var han en aktiv person på och bakom scenen,  som programledare, regissör & koreograf för krog & scenshower, sång & dansman, producent för galor, artistchef & PR-chef på EMI. Gjorde entré i nöjesbranschen på Kingside som Rockflugan 1959.
  • Medverkade i filmen Pang i Bygget med Lill-Bans och Thore Skogman som en i bandet.
  • På 70-talet blev Håkan egen företagare med management, skivbolag, musikförlag på bokningsfirman Good Music of Sweden AB.  Nattklubbschef på Skorpios på Rhodos och sedan ansvarig för hotellkedjan Sunwings Service och Entertainment Department i bl.a. Spanien, Gambia, Grekland och Sverige.  På Sollidenscenen på Skansen var Håkan programledare i TV-programmet Sommarnöjet.
  • På 80-talet var Håkan åter tillbaka i TV-rutan som programledare nu för Lördagsgodis.  Lanserade begreppet event, som en av Sveriges mest anlitade eventproducenter med över 1000 lyckade eventbakom sig med bl.a. a Guinnes Book of Records med Världens Längsta Smörgåsbord samt producent för de berömda Hangarfesterna. De stilbildande eventen.
  • På 90-talet  grundade Håkan Sveriges största marknadsplats för event-, mötes-, nöjes- & upplevelseindustrin; Eventmarket.com samt Svenska EventAkademin med bl.a. uppdraget att dela ut Narrenpriset till skickliga aktörer inom alla delar av branschen samt en kunskapspool med Tankesmedja för mötesindustrin.
  • På 2000-talet är Håkan ”Eventus Emeritus” och är fortfarande engagerad i utvecklingen av eventbranschen och mötesindustrin. Producerar, projektleder, föreläser, skriver och inspirerar till Hållbar Tillväxt. 

Rättigheter

Copyright © 2014 Eventkonsult AB

Alla rättigheter reserverade

Web: NyWeb

Eventkonsult AB

FAC

Kontakt

EVENTKONSULT AB

Ö. Hamngatan 24

732 30 ARBOGA

Mobil: 070-580 88 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.